Event CountDown
  • Event Date 2022/06/13  -  all day
  • Event Venue

WePerform – Seri de muzică și teatru

În acest an, luna iunie este luna în care Timișoara performează în artă prin proiectul ,,La UVT, Cultura este Capitală”
cu titlul ,,WePerform – Seri de muzică și teatru” ediția a II-a.

Fundația Universitatea de Vest Timișoara în parteneriat cu Universitatea de Vest și Facultatea de Muzică și Teatru cu sprijinul Facultății de Arte și Design, organizează o serie de 7 evenimente în cadrul proiectului ,,La UVT, Cultura este Capitală” cu titlul ,,WePerform – Seri de muzică și teatru” ediția a II-a. Proiectul face parte din Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” teritoriul Oameni stația Reflecții și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

Debutul evenimentelor din acest an, va avea loc luni, 13 iunie 2022, în Parcul Copiilor, începând cu ora 17:00, cu ateliere muzicale de percuție, de instrumente cu coarde, flaut și pian. În continuare, de la ora 19:00, va avea loc spectacolul pentru copii ,,Carnavalul animalelor” dirijat de lect. univ. dr. Sebatian Felea și un recital susținut de studenții clasei de pian, coordonat de prof. univ. dr. habil. Manuela Mihăilescu.

Următoarele evenimente din cadrul proiectului ,,La UVT, Cultura este Capitală” cu titlul ,,WePerform – Seri de muzică și teatru” ediția a II-a, se vor desfășura în piețele centrale și în două parcuri din Timișoara, după cum urmează:
15 iunie 2022 „SING YOUR SOUL”, în Piața Unirii ;
16 iunie 2022 ,,CĂLAUL PENTRU SINE”, în Piața Traian;
21 iunie 2022 ,,FIREWORKS”, în Piața Libertății;
22 iunie 2022 ,,SEARĂ DE MUSICAL”, în Piața Libertății;
24 iunie 2022 ,,COMMEDIA ACTORILOR”, în Parcul Dacia;
28 iunie 2022 ,,DAWN-WAY”, în Parcul Carmen Sylva.

Programul și detaliile despre fiecare eveniment din cadrul proiectului ,,La UVT, Cultura este Capitală” cu titlul ,,WePerform – Seri de muzică și teatru” ediția a II-a, se regăsesc pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/muzicateatrutimisoara
și pe website: https://fmt.uvt.ro.

 

Share now